header van precut.nl
 
FORUM M N O P Q R S T U V W Z
 
Contact Hot Rods Humor Oldtimers Gastenboek Toepassingen Sitemap
 
 

Invoegen van pre-cuts

 Wat zijn png afbeeldingen. PNG staat voor Portable Network Graphics. De PNG-indeling is een van de nieuwere bestandsindelingen voor het web.

Bekijk hier de video voor het invoegen van de png afbeeldingen

Voor vragen en het delen van kennis kunt u naar ons FORUM rechts boven in de menubalk.

Ook kunt u met onderstaande uitleg lezen hoe u de precuts kunt invoegen.

gereedschap menu gereedschap menu gereedschap menu
 

Met bovenstaande afbeeldingen en de volgende uitleg kunt u op een simpele manier uw pre-cuts in een bestaande afbeelding invoegen.

 Open het bestand waar u de pre-cut in wilt plaatsen. Open de pre-cut die u in deze afbeelding wilt invoegen. Vang met het gereedschap lasso de afbeelding, met ingedrukte muisknop om de afbeelding heen lopen. Klik op verplaats gereedschap en sleep de pre-cut naar de eerste afbeelding. Klik op gereedschap uitsnijden, ga vervolgens op de afbeelding staan klik rechts, vrije transformatie, toepassen u krijgt dan een kader. Ga in een van de hoeken staan met de cursor en samen met shift ingedrukt kunt u het formaat aanpassen. Als u met de cursor net buiten de hoek gaat staan ziet u een gebogen pijltje daarmee kunt u de afbeelding kantelen. Om vervolgens de afbeelding op de juiste plaats te zetten gebruikt u weer het verplaats gereedschap. Deze handelingen kunt u blijven herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt. Sluit de png afbeelding nee niet wijzigen. Zo kunt u meerdere pre-cuts plaatsen. Bent u tevreden met het resultaat dan opslaan als jpg en klaar is uw nieuwe afbeelding. De niet kenners kunnen hiermee aan de slag. Nog vragen, stuur een mail.

 

Op deze video's vindt u uitleg voor verschillende toepassingen.

 
Hoe plaats ik een gezicht in een bestaande afbeelding
 
Hoe plaats je de ene afbeelding in de andere afbeelding
 
Gratis cursus Photoshop CS5
 
Gratis downloads voor png bewerken
 
Gratis downloads van kleurplaten
 
   2014 precut.nl